038152 CHODÍK 1 2 3 ZELENÝ

Kód: IK-CHICZ-211
3 694 Kč
Momentálně nedostupné
Chodítko 123 je určeno pro aktivní batolata ve věku od 6 měsíců do 3 let. Byl navržen tak, aby podporoval vývoj...

Detailní informace

Detailní popis produktu

Chodítko 123 je určeno pro aktivní batolata ve věku od 6 měsíců do 3 let. Byl navržen tak, aby podporoval vývoj dítěte prostřednictvím bezpečné a radostné hry. Poskytuje opravdový kondiční trénink pro nejmenší. Počínaje prvním použitím - od 6. měsíce života dítěte Walker 123 umožní dítěti snadný pohyb a pomůže mu udělat první krůčky samostatně. Poté se vyvíjí tak, aby co nejlépe vyhovovala potřebám dítěte v následujících věkových rozmezích: od 9. a 18. měsíce. Od 9. měsíce, kdy dítě dělá první krůčky a potřebuje jen oporu pro ruce, může začít Walker 123 používat jako odstrkovadlo. Odstrkovadlo pomáhá dítěti udržet se na nohou a chodit samo po bytě. Díky tomu se mu posilují svaly, zlepšuje se jeho rovnováha a jistota při chůzi. Od 18 měsíců se Walker 123 promění ve stabilní jízdní kolo, jehož pohon zajistí dětské nožičky. Sedlo kola skrývá další zajímavost - skrytou přihrádku na poklady a drobnosti nezbytné pro cestování po bytě.

Sedák chodítka je profilovaný a vyztužený pro správné polohování a oporu zad dítěte. Měkká látka pokrývá sedátko, aby bylo dítě měkké a jeho pokožka neměla přímý kontakt s plastem. Dvoustupňové nastavení výšky sedáku a polohy rukojetí zajišťuje správný kontakt nohou dítěte se zemí, a tím pohodlné a bezpečné používání. Důležité je, že transformace Walker 123 do každé ze 3 dostupných funkcí probíhá bez použití nástrojů!

Konstrukce Walker 123 umožňuje dítěti kdykoli a při využití každé ze tří funkcí hračky volný přístup k elektronické výukové ploše plné atrakcí a ručního rozvíjení. Psací stůl je vybaven řadou hraček, které poskytují skvělý trénink dětských smyslů: zraku (zrcadlo, světla), sluchu (chrastítka, zvuky) a hmatu (různé tvary a textury). Výuková plocha je odnímatelná. Dá se oddělit od konstrukce a zabavit se může i dítě sedící na pohovce nebo koberci.

Bezpečnost především! Chodítko 123 je navrženo se zámky, které chodítko zastaví, když se přiblíží k nebezpečným oblastem bytu, např. ke schodům. Chodítko 123 je díky až 3 funkcím určené pro dítě od 6 měsíců do 3 let, je také velmi praktickým, ale zároveň atraktivním, rozvíjejícím dárkem!

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: