057641 CHODÍK TALKY SUNNY WALKER

Kód: IK-CHICZ-20
2 956 Kč
Momentálně nedostupné
Chodítko Walky Talky je stabilním bezpečným společníkem dítěte při jeho prvních pokusech s chůzí. Stačí posadit dítě...

Detailní informace

Detailní popis produktu

Chodítko Walky Talky je stabilním bezpečným společníkem dítěte při jeho prvních pokusech s chůzí. Stačí posadit dítě do sedačky a miminko může jít svou cestou. Jeho záda podpírá silné, tuhé a vysoké opěradlo. Aby pokožka dítěte neměla přímý kontakt s plastovými prvky, je sedák a opěradlo měkce polstrované látkou. Nastavení výšky sedáku - až 3 výšky - umožňuje zvolit správnou výšku pro výšku dítěte a průběžně ji upravovat, jak roste. Pro bezpečné a pohodlné používání Walky Talky je důležité, aby rodič zajistil, aby nohy dítěte měly pevnou oporu na podlaze.

Chodítko Walky Talky je nejen perfektní oporou pro první samostatné pokusy o chůzi. Je to také vyvíjející se hračka s elektronickým panelem plným poutavých a fascinujících hraček. Konvexní prvky a čelenka, kterou lze umístit nebo umístit, působí na dítě dojmem trojrozměrnosti celé hračky. 3D panel ve Walky Talky je spoustou podnětů pro dětské smysly: sluch, hmat a zrak. Díky elektronice dítě slyší různé zvuky, vidí světla a dotýká se hračkářské džungle, s květinami, papoušky a dokonce i králem zvířat - lvem. Praktický, přístupný vypínač umožňuje zapnout nebo vypnout elektronické efekty a užít si chodítko samotné.

Pokud jde miminko spát a rodiče by chtěli po dlouhém dni uklidit hračky, není nic jednoduššího. Walky Talky chodítko lze složit naplocho do malé velikosti. Nepoužívanou hračku lze odložit na bezpečné místo.

Před použitím si pečlivě přečtěte etikety, varování a pokyny uvedené na obalu produktu

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: