0182 SÁČKY NA POUŽITÉ PLENY 10KS BL018

Kód: IK-BOCA-26
73 Kč
Skladem
100 kusů v balení. Snadné otevírání a zavírání pomocí těsné klapky. Velikost tašky je dostatečně velká, aby se do ní...

Detailní informace

Detailní popis produktu

100 kusů v balení. Snadné otevírání a zavírání pomocí těsné klapky. Velikost tašky je dostatečně velká, aby se do ní vešly plenky všech velikostí spolu s použitými ubrousky a vatovými tampony. Vonné sáčky jsou speciálně navrženy tak, aby uchovávaly a udržovaly použité plenky čerstvé. Hlavním úkolem sáčků je účinně bránit šíření nepříjemného zápachu z použitých plen.

Sáčky jsou vyrobeny z materiálu, který je odolný vůči pachům. Mají antibakteriální vlastnosti a neutralizují zápach, aby účinně udržely nepříjemné pachy uvnitř tašky .

Před vložením použité plenky/vložky do sáčku doporučujeme utěsnit, aby nedošlo k protečení a zachování hygieny. Poté ji vložte do sáčku a zavažte, aby bylo zajištěno pevné utěsnění. Vonné sáčky na použité plenky jsou: - snadné použití - pohodlné na uskladnění - modré barvy, díky které schovají obsah Obzvláště užitečné v situacích, kdy nemůžete použité plenky hned sundat (chůze, cestování).

Pozornost! Zatímco vonné sáčky na plenky mohou poskytnout dočasnou úlevu od nepříjemných pachů, je důležité pravidelně vyprazdňovat a likvidovat použité sáčky na plenky, aby byla zachována čerstvost a hygiena. - Abyste předešli nebezpečí udušení, uchovávejte mimo dosah dětí. -Sáček s obsahem vyhoďte do směsného odpadu

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: