Cestovní postýlka nejen na dovolenou

Rodičové chtějí pro své miminko maximum komfortu při spánku, a to nejen když se nachází doma. I proto jsou cestovní postýlky poměrně žhavým zbožím a v podstatě nechybí v téměř žádné domácnosti, kde se preferuje cestování i s dítětem. Asi je jasné, že hlavní výhodou takové dětské cestovní postýlky je možnost složit ji a jednoduše naložit do auta, k tomu můžeme přidat ještě dobrou přenosnost i na větší vzdálenost a s tím související lehkost.

Kamkoliv se vydáte

Ovšem cestovní postýlka není zdaleka určena pouze na dovolenou a výlety, oceníte ji také při návštěvě příbuzných, která se tak trochu protáhne. Ač to může být dosti nepříjemné, klidně se může stát, že některý z rodičů bude muset na pracovní cestu a druhý není k dispozici vůbec. I pak postačí přibalit cestovní postýlku a bude po starostech na hotelu či v jiném ubytovacím zařízení. Těch možností, kam všude vzít cestovní postýlku je ale mnohem více, záleží pouze na vás.

Pohodlí je základ

To, že se jedná o cestovní postýlku na občasné použití, ještě nemusí znamenat, že by měla být nepohodlná. Ba právě naopak. Moderní cestovní postýlky jsou velmi pohodlné, navíc je lze využít i jako hrací ohrádku pro batolata. K většímu pohodlí samozřejmě přispěje také matrace vhodné měkkosti a polštářek pro zdravý spánek. Rozepínací strana pak umožní snadnější přístup k mimču a v pozdějším věku i to, že bude moci samo vstupovat a vystupovat z postýlky.

Bezpečí vyžaduje velkou pozornost

Dětská postýlka na cesty je sice lehká a skladná, zároveň by ale měla zajistit dostatek bezpečnosti. K té dopomáhá pevná rozložitelná konstrukce bez ostrých hran se zajištěním proti samovolnému složení. Pokud bude opatřena kolečky, tak ta by měla určitě disponovat efektivními brzdami. Zvláště v létě je třeba ochránit dítě také proti bodavému hmyzu a pro tento účel lze doplnit postýlku o moskytiéru.

Barva a vzhled

Pokud si myslíte, že u cestovní postýlky není design až tak důležitý, máte pravdu pouze napůl. I na dovolené, nebo právě u příbuzných rozhodně nebudete chtít se svou postýlkou vypadat fádně. Nemusí se hned jednat o vysoce zdobený model se zbytečnými kudrlinkami a doplňky, stačí, když si dáte záležet na výběru pěkných barev. Díky pěknému vzhledu pak bude mít dítě svou postýlku ještě raději.

Naše kvalitní cestovní postýlky si můžete snadno objednat na našem e-shopu v sekci CESTOVNÍ POSTÝLKY.